INSPIRATIEDAG KERKPROEVERIJ MET LEO FIJEN INSPIRATIEDAG KERKPROEVERIJ MET LEO FIJEN
In 2017 begon de landelijke campagne ‘Kerkproeverij’.
Eén van de initiatiefnemers was Leo Fijen. Hij is hoofd Levensbeschouwing bij de KRO-NCRV, TV journalist en schrijver.
Samen met de monnik Anselm Grün schreef hij een boeiend boek:
‘Toekomst zien in de kerk’.
Op zaterdagmiddag 11 mei komt Leo Fijen naar het Karmelklooster in Drachten om over dit boek een lezing te geven.
Daarnaast is het de bedoeling om samen met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van de kerk en te proeven hoe Jezus ons daarin is voorgegaan.
Jezus beloofd ons een zegenvierende kerk en daarom gaan we op zoek naar bronnen die ons opnieuw mogen inspireren voor de toekomst.
De middag wordt in de kloosterkapel afgesloten worden met een gezamenlijke viering met als thema ‘De zegenvierende kerk’.

Het programma duurt van 13.30 uur tot 17.30 uur.
De kosten van deelname zijn € 15,-
Reserveren via:   of via 06 – 51648367.

Klik hier voor de flyer