Pinksterfeest 316 in Wijnjewoude Pinksterfeest 316 in Wijnjewoude
Verschillende teams werken mee in de voorbereidingen. Een vrijwilliger vertelt hoe hij dit ervaart:
In de voorbereiding op het Pinksterfeest 316 werken we samen als team. Dit is altijd een mooie tijd. Het is niet alleen maar vergaderen, maar we trekken samen op en delen ons geloof. Heel opbouwend!”
Zou jij ook willen meebouwen in de voorbereidingen? We zoeken op verschillende gebieden coördinatoren, zoals catering, kinderwerk, welkomstteam en PR
Kijk op: www.pinksterfeest316.nl/vacatures/

Pinksterfeest 316 biedt weer de mogelijkheid voor kamperen naast het terrein. Steeds meer mensen kiezen er voor om een paar dagen te verblijven op het Pinksterfeest, om anderen te ontmoeten en samen op te trekken. Een aanbeveling voor het hele gezin. Voor jongeren vanaf 18 jaar is er dit jaar ook de mogelijkheid om op een apart veldje te staan. In het programma is het aanbod gericht op alle leeftijden.

Daarnaast wijzen we jullie graag op het onderwijs van Stichting Unite in Christ, waarvan Pinksterfeest 316 ook onderdeel is:
Verlang je er naar om te groeien in Gods Liefde, groeien in rust en ontspanning, groeien in Liefde voor jezelf en voor anderen….Volg dan de 5 Onderwijsavonden 'Aan stromend water' vanaf 4 maart 2020 in Drachten! Kijk op: www.uniteinchrist.nl/aan-stromend-water/
 
terug